Ingredienser
- 100 g mørk kokesjokolade
- 100 g smør
- 4 stk egg
- 1 dl sukker
- 1 dl hvetemel
- pynt med friske bær og melisdryss
Slik gjør du
1. Smelt smør og del sjokolade i småbiter. Ha sjokoladebitene i en bolle og hell varmt smør over. La stå 2-3 minutter til sjokoladen har smeltet og rør sammen.
2. Pisk egg og sukker lett, tilsett sjokoladeblandingen og rør til en jevn røre. Sikt over mel og rør inn.
3. Smør 4 små porsjonsformer. Fyll dem 3/4 fulle og sett dem på bakeplate. Stekes på nederste rille ved 180 °C i ca. 7 minutter. Avkjøles i formene et kvarters tid.
4. Hvelv dem forsiktig ut på tallerkener. Dryss melis over og pynt med friske bær.
Server gjerne med vaniljesaus eller is.
2. Pisk egg og sukker lett, tilsett sjokoladeblandingen og rør til en jevn røre. Sikt over mel og rør inn.
3. Smør 4 små porsjonsformer. Fyll dem 3/4 fulle og sett dem på bakeplate. Stekes på nederste rille ved 180 °C i ca. 7 minutter. Avkjøles i formene et kvarters tid.
4. Hvelv dem forsiktig ut på tallerkener. Dryss melis over og pynt med friske bær.
Server gjerne med vaniljesaus eller is.
No comments:
Post a Comment
Say hello, or contact me to book a shoot :)